Om oss

Anläggningen

Bananpirens anläggning består av själva Bananpiren samt dess tre lokaler; Kajskjul 105 och paviljongerna. Bananpiren har en stor kapacitet och kan husera stora evenemang och festivaler. Kajskjul 105 kan med sin rustika och industriella stil skapa en riktigt unik och minnesvärd miljö som huserar upp till 4 200 personer. De två paviljongerna är sammanslutna av ett trädäck som kan anpassas till just era behov.

För att läsa mer om anläggningen och dess lokaler, klicka dig in på respektive lokal via menyn eller läs mer om möjligheterna ovan.

Vårt serviceutbud

Vi kan hjälpa er med hela ert arrangemang, från en tom lokal till teknik, catering, logistik och andra tjänster ni behöver för ett lyckat arrangemang. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er!

Miljöpolicy

Eftersom Bananpiren verksamhet är starkt kopplad till att utveckla samt driva arrangemang bygger vår policy på att vi tillfälligt får ”låna” någon annans resurser och närmiljö.

Detta synsätt bidrar till ett övergripande hållbarhetstänk, oavsett om vi arbetar på uppdrag av en arrangör eller om vi själva har det fulla ansvaret. Detta avser både sociala, miljömässiga och ekonomiska frågor.

Vår utgångspunkt är ISO 20121 och vi strävar alltid efter att:
– Följa våra uppdragsgivares krav och anvisningar
– Aktivt samverka med och ställa krav på våra leverantörer och partners
– Följa lagar och förordningar
– Själva bidra med ett aktivt miljöarbete och lämna ett positivt avtryck efter att vårt uppdrag är avslutat
– Redovisa vad vi gjort och vilken effekt det fått