Om Oss

 

ANLÄGGNINGEN

Bananpirens anläggning består av själva Bananpiren samt dess tre lokaler; Kajskjul 105 och paviljongerna. Bananpiren har en stor kapacitet och kan husera stora evenemang och festivaler. Kajskjul 105 kan med sin rustika och industriella stil skapa en riktigt unik och minnesvärd miljö som huserar upp till 4500 personer. De två paviljongerna är sammanslutna av ett trädäck som kan anpassas till just era behov.

För att läsa mer om anläggningen och dess lokaler, klicka dig in på respektive lokal via menyn eller läs mer om möjligheterna ovan.

VÅRT SERVICEUTBUD

Vi kan hjälpa er med hela ert arrangemang, från en tom lokal till teknik, catering, logistik och andra tjänster ni behöver för ett lyckat arrangemang. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er!

MILJÖPOLICY

Eftersom Bananpiren verksamhet är starkt kopplad till att utveckla samt driva arrangemang bygger vår policy på att vi tillfälligt får ”låna” någon annans resurser och närmiljö.

Detta synsätt bidrar till ett övergripande hållbarhetstänk, oavsett om vi arbetar på uppdrag av en arrangör eller om vi själva har det fulla ansvaret. Detta avser både sociala, miljömässiga och ekonomiska frågor.

Vår utgångspunkt är ISO 20121 och vi strävar alltid efter att:
– Följa våra uppdragsgivares krav och anvisningar
– Aktivt samverka med och ställa krav på våra leverantörer och partners
– Följa lagar och förordningar
– Själva bidra med ett aktivt miljöarbete och lämna ett positivt avtryck efter att vårt uppdrag är avslutat
– Redovisa vad vi gjort och vilken effekt det fått

 

Mat & Dryck

För mat och dryck har Bananpiren har teamat upp med Mats Nordström, Quality Catering och 333 Company.

Mats Nordström har en gedigen erfarenhet av mat och skräddarsyr tillsammans med er för att göra ert arrangemang till en upplevelse. Allt beror på årstid, tema och budget. Här sätter bara fantasin gränsen!

333 Company är en grupp människor som individuellt och kollektivt besitter den relevanta erfarenheten, expertisen och det gedigna nätverket som behövs för eventbaserad marknadsföring, projektledning och sponsring mot både B2C och B2B. På Bananpiren specialiserar dom sig på dryck och barlösningar.

 
 

Våra leverantörer

Bananpiren består av sju olika företag inom olika industrier med olika erfarenheter. Vi är här för att hjälpa er att skapa en unik upplevelse för ert klientel.

 

Brand experience-event


Jesper Svensson
jesper.svensson@fusionexperience.se

Mat och dryck


Mats Nordström
info@matsnordstrom.com

Mat och dryck


Carl Martinsson
info@333company.se


Produktion


Magnus Jarkvist
magnus@meproduction.se

Teknologi


Johannes Tegern
johannes@ljudmedmera.se

Interiör


Anders Osbeck
anders.osbeck@partyrent.com