Fynda upp till 85%

Köp dina julklappar på The Warehouse – upp till 85% rabatt på kända varumärken

Bra Bil – Lego – Craft Sportswear – Edblad – Pierre Robert – Röhnisch – Heyday – Klossbutiken – Le Zie – OLW – Göteborgskex – Maxim – LdB – Sega Gubben –
Lindt Choklad – Nocco – VJ – Blackroll
plus andra high end, exklusiva varumärken från Sverige, USA och Australien.

Fri entré – Kontantfritt – Fri parkering

Öppettider
Torsdag & Fredag 12-20
Lördag & Söndag 10-18

Läs mer om våra varumärken

The Warehouse

Upp till 85% Rabatt på välkända varumärken

 
 
 

Här hittar du julklappar för både stora som små till bra priser. Vi säljer allt från lego, smycken och köksutrustning till outdoorkläder, underkläder och fashionkläder från välkända varumärken. Till och med en begagnad bil kan man shoppa här. Äldre kollektioner och provkollektioner finner du till halva priset samtidigt som nyheter och årets kollektion såklart finns på plats, det är lagerförsäljning mitt i city för oss. Vi har även ett café med härliga varma drycker samt godsaker att njuta av mellan inköpen. Tävlingar, uppvisningar och andra överraskningar kommer också möta dig under ditt besök. Håll dig uppdaterad på vår FB vad som händer hos oss.

Adress:
Kajskul 105
Södra Frihamnspiren 1
417 55 Göteborg

 
 

Hitta hit

Frihamnen, 417 55 Göteborg

Kommunikationsvägar:
Bil (fri parkering), buss eller spårvagn

 

Vi samarbetar med

 
 
 

Cirka 500 000 barn i Sverige har minst en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Det är en väldigt stor och utsatt grupp av barn, där många behöver hjälp här och nu.

Maskrosbarn är Sveriges största barnrättsorganisation för barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. Organisationen erbjuder barn från hela landet stöd, i form av bland annat läger på alla skollov, coachprogram och stöd via internet. Man arbetar även aktivt med påverkansarbete, där bland annat skolförelösningar och information till allmänheten är en viktig del.

I Göteborg finns en lokal verksamhet på Sten Sturegatan 36, där barn bland annat kan komma på torsdagsmys varje vecka.

Läs gärna mer på www.maskrosbarn.org