Jul på bananpiren

Warehouse Sale, upp till 50% rabatt – Finkaffe – Karibisk julmat – Capoeira – Luciatåg – Erbjudanden – Neongolf – Tävlingar– Bounce– Alltid schysta priser – Drive-in julgransförsäljning – Parkour – Fantastisk fika – Julklappstips – Flamingos – Eldslukare – Sportutmaningar – Afterski – Vinteroas – Välgörenhet – Karaokeklubben LIVE – Skidtips – Fritt inträde – Kontantfritt – Fri Parkering

Öppettider
Torsdag & Fredag 12-20
Lördag & Söndag 10-18

 

Julbord

Dammig löksill eller jerkad julskinka? En julshow med en trött B-kändis eller Karaokeklubben på scen? Karibiskt julbord är vår grej och vi vill göra det inkluderande. Efter en öl i en kokosnöt och magen full med godsaker så är det dags för karaoke med live-band, nämligen Karaokeklubben LIVE. Ta företagets bästa och sämsta sångstämma och sätt dom på scen tillsammans med musiker som spelar med både Miriam Bryant som Håkan Hellström. Med över 100 låtar i sin repertoar så finns det något för alla. Ett allstarband utan frontperson och det är där du kommer in.

Läs mer

Restaurang & after ski

Sugen på något att äta? Karibisk julmat hela dagen lång.
Vi förvandlar vår stora glaspaviljong till ett karibiskt vattenhål där värme, mat och härlig after ski-stämning står i centrum. Oavsett om du har varit på vår Warehouse sale eller bara vill komma ner på god mat och dryck så är det här platsen att hänga på. Här kan du äta med hela familjen eller bara komma in och ta dig något gott att dricka. Vi serverar mat under hela dagen och vill att ni ska komma in och må exakt så bra som ni förtjänar.

Läs mer

The Warehouse sale

Upp till 50% Rabatt på välkända varumärken

 

Här kan man handla sina julklappar för både stora som små till bra priser. Vi säljer allt från outdoorkläder till underkläder och här finns något för alla smaker. Äldre kollektioner och provkollektioner kommer säljas för halva priset samtidigt som nyheter och årets kollektion såklart finns på plats, det är lagerförsäljning mitt i city för oss. Vi har även ett café med härliga varma drycker samt godsaker att njuta av mellan inköpen. Tävlingar, uppvisningar och andra överraskningar kommer också möta dig under ditt besök.

Adress:
Kajskul 105
Södra Frihamnspiren 1
417 55 Göteborg

 
 

Julbord & Julshow

Dammig löksill eller jerkad julskinka? En julshow med en trött B-kändis eller Karaoke-klubben på scen? Karibiskt julbord är vår grej och vi vill göra det inkluderande. Efter en öl i en kokosnöt och magen full med godsaker så är det dags för Karaoke. Ta företagets bästa och sämsta sångstämma och sätt dom på scen tillsammans med musiker som spelar med både Miriam Bryant som Håkan Hellström. Med över 100 låtar i sin repertoar så finns det något för alla. Ett allstarband utan frontperson och det är där du kommer in.

Vi langar ett Karibiskt julbord signat av Mats Nordström och 333Company. Du får det du vill ha men med en tvist såklart. Karaokeklubben kör live varje kväll under julbordet.
Tid: 17.00-22.00
Pris: 600kr

De datum som går att boka är 23/11, 24/11, 30/11, 1/12, 8/12, 15/12
Julbordspaketet inkluderar mat + 1 valfri dryck och kaffe samt karaokeshow.
Deltagande är frivilligt med uppmuntras såklart – visst antal platser kan förbokas för att sjunga, och några platser håller vi till er som får feeling på plats.

Boka gör du via: info@333company.se.
Drop-in till livekaraoke-julbordet finns i mån av plats men bokas med fördel via info@333company.se.

 
 

Restaurang
&
Afterski

Sugen på något att äta? Karibisk julmat hela dagen lång.
Vi förvandlar vår stora glaspaviljong till ett karibiskt vattenhål där värme, mat och härlig after ski-stämning står i centrum. Oavsett om du har varit på vår Warehouse sale eller bara vill komma ner på god mat och dryck så är det här platsen att hänga på. Här kan du äta med hela familjen eller bara komma in och ta dig något gott att dricka. Vi serverar mat under hela dagen och vill att ni ska komma in och må exakt så bra som ni förtjänar. Våra after-ski kvällar är öppna för alla men vi kan även ta emot bordsbokning vid önskemål (minimum 4 i sällskapet vid bokning).

Bokar gör du lättast via info@333company.se.
Den perfekta starten, fortsättningen eller avslutningen för både vänner, familj såväl som företaget – allt tillgängligt på Bananpiren i vår fantastiska julstad.

Öppettider Jul på Bananpiren
Torsdag & Fredag 12-20 (Paviljongen stänger 22.00)
Lördag & Söndag 10-18 (Paviljongen stänger 20.00)

 
 

Karaokeklubben LIVE

Karaokeklubben LIVE spelar på årets julbord. Som Göteborgs främsta livemusikklubb vill vi hylla nerven och intensiteten i ett riktigt liveframträdande. För att göra detta möjligt har vi dragit ihop ett all-starband med proffsiga göteborgsmusiker (som spelat med bla Miriam Bryant och Håkan Hellström) – KaraokeklubbenLive-bandet är alltså raka motsatsen till en tom orkester.
Det enda bandet saknar är en frontfigur. Det är här DU kommer in!

Här kan du vraka ä välja bland de låtarna vi kan.
(Vi kör ju originallåtarna såklart men ett fåtal av dessa finns inte på Spotify, så vill du sjunga tex Purple Rain så kör vi den självklart som Prince gör, å inget annat!)

Vi har text i en stor fin bok på plats. Självklart kommer du kunna spontan-boka-in-dig på plats under kvällen, men det bästa är ju att ha en garanterad plats, och så hinner du ju öva lite hemma med ju

 
 

Hitta hit

Frihamnen, 417 55 Göteborg
Hitta hit med Google Maps

Kommunikationsvägar:
Bil (fri parkering), buss eller spårvagn